Info Point
Компанията Инфо пойнт  е създадена през 2011 г . като идеята за нея е вдъхновена не от кого да е  ,а  от самите гости на България.Вашето желание е да опознавате повече нашите традиции ,обичай и хобита,  да откривате нови и все по-нови забележителности и атрактивни приключения, които ще ви дадат възможност да се докоснете до нашият дух и култура.След обмисляне на идеята за информационен  туристически център,  резултатът не закъсня.През 2014, стартирахме нашата първа Туристическа Информационна точка под логото INFO POINT, която е локализирана на централната алея, точно пред хотел Кубан в к.к. Слънчев Бряг.

Последва бурно развитие на компанията...

Кои сме ние и какво предлагаме?

INFO POINT е лицензиран туроператор със сертификат N PK-01-7403, издаден на 26.05.2015 от Министерството на Икономиката,Енергетиката и Туризма на Република България.

Ние предлагаме професионално обслужване, коректна информация за туристически продукти, за региона и цялата страна.Нашата INFO POINT екскурзионна секция  предлага разновидности от екскурзии и мероприятия  както в България,  така и в чужбина. Осигуряват се дни пълни с екстремни преживявания за всеки любител на екстремни спортове и впечатляваща ивент програма.Вие можете да прочетете за всичко това във вашият личен INFO GUIDE, който е напълно безплатен, както и да получите нужната информация от наш представител.Нашият екип се състой от млади, амбициозни и мотивирани колеги, които могат да отговорят и на най-странния и интересен  въпрос винаги със  любезна усмивка. Подготвили сме изненади за гостите на България през 2019.Като начало седем позиции под логото на INFO POINT,  ще бъдат отворени през летния сезон по черноморието и централен офис в град Бургас Plaza MOL през цялата година.


To top