SUBRA
Аптеки SUBRA  са развита фармацевтична верига с дългогодишен опит в сферата и с 28 обекта, разположени на ключови локации в цялата страна. В SUBRA се предлагат медикаменти, консумативи и дермо козметика на атрактивни цени и с доказано високо качество.                                                                                                                                                            Професионално консултираните и доволни клиенти са водещ приоритет за екипите на аптеките. Концепцията на SUBRA се базира върху квалифицирано обслужване, богато портфолио, иновативност в изграждането на обектите, персонален подход и установен стил на пазарно присъствие.

Аптеки SUBRA предлагат разнообразни продукти с преференциални отстъпки за лекарства без рецепта и за дермо козметика. За улеснение на своите клиенти аптеката работи със Здравната каса.

Продуктовата гама включва и висок клас дермо козметика от наложили се производители: VICHY, La Roche-Posay, EUCERIN, Avene, Uriage, Lierac, Darphin, Galenic and others.

 

Приемани дебитни и кредитни карти: Visa, MasterCard, American Express


To top