PANDORA
PANDORA създава ръчно завършени и модерени бижута, направени от истински метали на достъпни цени. Бижута PANDORA се продават в над 100 страни на шест континента през около 8 900 пункта за продажба, включително повече от 1 900 концептуални магазини.

Основана през 1982 г. и със седалище в Копенхаген, Дания, в PANDORA работят повече от 17 800 души по целия свят, от които около 12 000 са разположени в Gemopolis, Тайланд, където компанията произвежда своита бижута. PANDORA са публично добавени на фондовата борса NASDAQ Копенхаген в Дания. През 2015 г. общите приходи на PANDORA възлизат на 16,7 милиарда DKK (приблизително 2,2 милиарда EUR). За повече информация, моля, посетете www.pandoragroup.com или се вдъхновете на Pandora.net.

Мисията на PANDORA е да предложим на жените по цял свят една вселена от високо-качествени, ръчно-завършени, модерни и оригинални бижута на достъпни цени.
Може да разгледате вселената ни от бижута в магазини PANDORA в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора & Велико Търново.

Приемани дебитни и кредитни карти: VISA, MAESTRO, AMERICAN EXPRESS, MASTER CARD, БОРИКА


To top