KOMPASS
Магазин Kompass – Немски Обувки „За малки и големи стъпки

Kompass е българска верига от магазин за обувки и аксесоари с над 20 годишна традиция на българския пазар.Магазините ни се отличават със специфична атмосфера, съчетаваща комфорт и обслужване, което максимално удовлетворява изискванията на клиентите ни.Ние ежедневно предлагаме голямо разнообразие от обувки и аксесоари на цени, които всеки може да си позволи.

Kompass е марка – символ на доверието.

В духа на немския стил и качество в магазин Kompass – Мол Бургас Плаза сме представили актуални колекции на лидерите за обувки в Германия: Salamander, Tamaris,Jana, S.Oliver, Rieker и английският Clarks.

Освен немски обувки, при нас ще откриете чанти и аксесоари на италианските гиганти Sisley и United Colors Of Benetton.

Salamander – Повече от 100 години, обувките с марка Salamander се радват на своя престиж, популярност и признание не само в Германия, но и в цяла Европа. Елегантни и удобни, обувки Salamander предоставят пълен комфорт, прилягайки към извивката на всеки претенциозен крак.

Tamaris – Днес марката се радва на завиден успех в над 50 държави и не случайно всяка втора дама в Германия има поне един чифт обувки Tamaris. Ние Ви предлагаме един висококачествен продукт на достъпна цена, който Ви позволява да бъдете в крак с последните модни тенденции и да се радвате на стилен дизайн, удобство и комфорт в ежедневието.

Jana – Синоним на здраве и комфорт, насочена към всички дами които ценят качеството на обувките си.Именно изисканите външни материали, меките стелки, удобни вътрешни материали и безпогрешния им комфорт – всичко това комбинирано за да се създаде един модерен и красив вид.Но най-силният ни аргумент е, че всички модели се реализират в комфортни ширини.Jana комбинира последните тенденции с уникален комфорт и конкурентни цени и с това се стреми да посрещне изискванията на жените от всички възрасти.С цел да подсигурим нашите високи стандарти, ние постоянно тестваме нашите производствени процеси  и иновативни технологии и така да постигаме още по-добри обувки.

S.Oliver – Mода за всички, всеки ден и всяка ситуация.Това е нашата мисия и тайната на нашият успех.

S.Oliver означава:

-откровеност и автентичност

-оригинални продукти на достъпни цени

-отлично качество

-традиция

Ние – над 7700 служители изпълнени със страст, отдаденост  и отборен дух.

Нашата цел – да направим така че нашите клиенти да изглеждат добре и да се чувстват комфортно.

Clarks – Историята започва през 1825г в Съмърсет, Великобритания.

От самото началото идеята е била да се поставят високи стандарти за качество и комфорт и тези стандарти остават и до днес – непроменени.Днес компанията продава повече от 50 милиона обувки на година в над 50 държави.

Doppler – Вече повече от 60 години Doppler e религия при чадърите.Ние предлагаме огромна гама на нашите клиенти, от класически до модерни, от най-високият клас „Изработен в Австрия” до стилния стандартен чадър.Нашата идея е да предложим най-качественото на най-добра цена.Което означава не само чадърът като продукт,но и дизайна, процесите около изработката и материалите стават все по-важни.

 

Приемани дебитни и кредитни карти: RaiCard, Visa, Visa Electron, MasteCard, Maestro, Борика


To top