CARNIVAL KIDS
Верига магазини CARNIVAL KIDS е на българския пазар от 1997г. Нашата основна цел е да задоволим нуждите на българския потребител от висококачествени бебешки и детски дрешки и аксесоари. Заедно с това нашите цени са конкурентни и достъпни за всички. За нас от първостепенно значение са удобството и комфортът на детската дреха, както и качеството и безопасността на материалите, от които е изработена. Атрактивните магазини на веригата CARNIVAL KIDS ще ви срещнат с най- новите модни тенденции пренесени в детските облекла, съчетани с високо качество и усещане за неповторимост. Удобни, практични, елегантни и уникални, дрехите предлагани от CARNIVAL KIDS даряват на своите малки клиенти увереност и самочувствие, слънчеви усмивки и цветно настроение.

 

ВРЕМЕ ЗА ПАРТИ!  

Дайте старт на празничните приготовления с модните предложения от CARNIVAL KIDS!

В магазина Ви очаква изключително голямо разнообразие от артикули, подходящи за празнични фотосесии, тържества и партита.

Стилът на CARNIVAL KIDS, както винаги е разпознаваем и неподправен – официални рокли, плетива, ризи, панталони, поли и аксесоари за завършена и модерна визия на всяко дете.

Изберете от коледните ни  предложения и си създайте  празнично настроение!

Очакваме Ви в магазина!

Весела Коледа с CARNIVAL KIDS!


Активни оферти


To top