DORMEO
Само качествените продукти за сън могат да ти осигурят добра и здравословна среда за сън. Осигури си условия за оптимално възстановяване на тялото и ума.Избери твоите Дормео продукти и започни да се будиш отпочинал, спокоен и готов за всекидневните предизвикателства. Дормео предлага широка гама от матраци, топ матраци, подматрачни рамки, завивки, възглавници, спални комплекти, детски продукти, легла и аксесоари за спалня.

Дормео е марка, която осигурява максимално качество на съня и удобство в дома ви. Ние знаем, че сънят и комфорта са от изключително значение, и затова предлагаме на нашите клиенти най-доброто. Продуктите Дормео следват най-модерните тенденции в грижата за вас, изработени са от най-съвременни материали и при най-нови процедури при производството им.

Нашите усилия се потвърждават от награди и отличия, които марката Дормео е през годините в цяла Европа. Например, след избора на читателите на Рийдърс Дайджест в Словения, Дормео бе избран за марка с най-голямо доверие.

И как започна всичко?

Историята на Дормео започва през 2002 г. само с един матрак, който беше представен в Словения по телевизията. Съвременно легло с ядро от ЕКОСЕЛ, който се адаптира към контура на тялото, различен от старите матраци и други видове матраци и впечатлява много хора. Удовлетворението на тези, които опитаха новия матрак, ни насърчи да предложим по-голямо разнообразие от продукти за здравословен сън и комфортен дом.

Така че днес, Дормео има много различни продуктови категории – голямо разнообразие от матраци, протектори за матраци, подматрачни рамки, възглавници и завивки. Марката Дормео включва и висококачествени Мерино продукти, както и последните новости в банята и декорацията

Ние, в Дормео, се стремим да улесним максимално вашия живот, като улесним и начина за поръчка. Ето защо, ние предлагаме различни начини на плащане, а продуктите ги доставяме директно във вашия дом.. Преди всичко, ние се стремим да да ви осигурим възможно най-лесният достъп до нашите продукти: нашите магазини и изложбени зали, други партньорски магазини, онлайн и естествено по телефона.

Дормео и социалната отговорност

Бизнес, който не се интегрира в обществото може да бъде труден, като нощ без сън. Истинската му същност е същността, която може да донесе на хората и обществото. Устойчивото развитие е идея, която не може да се избегне, тъй като всички ние носим част от отговорността за днес и утре

Ние, в Дормео сме загрижени за връзката с околната среда и отдаваме голямо внимание на естествените, органични продукти. Продуктите, които предлагаме са произведени по най-високите стандарти и непрекъснато се подобряват.

Ако същността на нашия бизнес, е че нашите продукти дават възможност на хората за добър сън и почивка, но всички ние действаме отговорно към околната среда, възможно е да допринесем за балансираното развитие на околната среда. Ние сме се посветили на социалната отговорност не само на декларативно ниво, но и чрез създаване на практики, които трябва да доведат до по-голямо спазване на правилата.

В средата, в която работим, ние даваме добавена стойност : за нашите служители, за да поддържат връзка помежду ни. Ние се грижим за осигуряване на възможно най-добрите условия на труд, ние предлагаме равнопоставеност на мъжете и жените, а насърчаването на развитието на личността е един от нашите приоритети.

Ние сме решени да интегрираме успешно отговорния бизнес в нашата работа и се гордеем, че вече растем и винаги се стремим към още по-добри резултати.

 

НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ: Можеш да платиш  чрез кредитна карта, на лизинг с до 36 месечни вноски или при получаване на продукта.


To top