COSTA COFFEE
КАПКА ИСТОРИЯ ВЪВ ВСЯКА ЧАША
Costa Coffee е създадено през 1971 в Лондон от двамата братя Серджо и Бруно Коста. Днес, само на няколко метра от мястото, където е била първоначално основана, се намира Пекрната на Costa. Там и до сега се произвежда същият Mocha Italia бленд, създаден от двамата братя.

СЪВЪРШЕНАТА КОМБИНАЦИЯ
Когато влезете в кафетерия на Costa веднага ще усетите топлата и приканваща атмосфера. Ще се очаровате от огромното разнообразие на автентични кафе напитки, както и от страстта с която професионално обучените Баристи ги приготвят за вас. Тази уникална комбинация ясно ни отличава от всички останали и ние се гордеем с това!

НАЙ-ВАЖНАТА СЪСТАВКА
Ръчното приготвяне на кафето е изкуство. Необходими са време и опит за постигане на съвършенство. Ето защо всеки Бариста, във всяка кафетерия на Costa, е професионално обучен в изкуството за приготвяне на кафе от нашите експерти. Тази незначителна подробност, създава огромна разлика, защото означава, че в Costa вие ще получите съвършено кафе, всеки път!

COSTA В БЪЛГАРИЯ
Първото Costa Coffee в България отваря врати в София през 2006 г. Заведенията на английската марка у нас се оперират от «Кофи Лайф» ЕООД. Фирмата е франчайз партньор на Costa Coffee в страната ни. Днес, Кофи Лайф ЕООД управлява най-голямата кафе-верига в България с 20 кафетерии в страната.

 


Приемани дебитни и кредитни карти: 
Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, American Express


To top