ADELLY
Ние в Adelly вярваме, че да обличаш хората не означава само да им продаваш дрехи. За нас „да обличаш“ е комплексен творчески процес, който носи особена емоция и гордост. Ние допринасяме за изграждането на една неповторима индивидуалност, съобразявайки се с вкуса, изискванията и критериите на всеки отделен клиент.

Нашата марка е създадена за „новия български мъж“ – човекът, който знае какво иска и обича да се грижи за себе си. За него дрехата не е само необходимост, а по-скоро начин на усещане и социална принадлежност. В последните 15 години този мъж неизменно развиваше естетическия си усет, променяше се и се отваряше към световните критерии за елегантност и стил.

В този период на промени Adelly се доказа като динамична марка, която усеща и следва световните тенденции и винаги успява да предложи най-новото и актуално от тях, адекватно пригодено за специфичния вкус на българския мъж. Ние нямаме амбицията да променяме облика на клиента си, а само да му помагаме да намери и изрази своята индивидуалност.

Безупречното качество на нашите дрехи се корени в избора на тъкани от най-висок клас на водещи европейски компании, съчетани с добри дизайнерски решения. Това позволява на марката Adelly да се позиционира стабилно в своя пазарен сегмент. Днес нашите клиенти са интелигентни хора, кoито оценяват предимството да бъдат облечени добре, но знаят и цената на парите си.

15 години успешен бизнес на сложния и променлив български пазар са ясен знак, че фирмената ни философия има стабилна основа и обещаваща перспектива.


Приемани дебитни и кредитни карти: Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard, RaiCard, Борика


To top