1 юни в Мол Бургас Плаза

01/06/2024 - 01/06/2024
  • ЗОНА ЗА КРЕАТИВНОСТ с целодневна анимация

10:00ч.-20:00ч.

На 1-ви юни искаме да приветстваме неограничената детска креативност. Заповядайте в къта за креативност на Солис, с целодневна анимация, където Вашето дете ще има възможността да разгърне творческите си умения. Очаква Ви голямо платно, а мисията на малчуганите е в края на деня то да е изпълнено с цветове и багри.

 

  • БЛАГОТВОРИТЕЛНА КАМПАНИЯ „НОВ ЖИВОТ“

Благотворителен базар с награди

10:00ч.-17:00ч.

Посетете благотворителния базар, организиран от „Мисис Бургас“ в партньорство с Мол Бургас Плаза  и със съдействието на Община Бургас и Фондация "Искам бебе". Благородната кауза цели да подкрепи семейства с репродуктивни проблеми.

Всички, подкрепили каузата ще имат сигурно участие в томбола за големите награди, която ще се проведе в Мол Бургас Плаза от 18:00 ч., както и за спечелване на моментни награди, предоставени от спонсорите на кампанията.

Средствата от кампанията ще бъдат дарени на фондация "Искам бебе".

 

  • КУКЛЕН ТЕАТЪР „Вълшебно пътешествие“

16:30ч.

Забавленията за децата продължават с итерактивно-образователно представление на Държавен куклен театър Сливен – „Вълшебно пътешествие“.

„Внимание, внимание!

Всички пораснали и непораснали деца да се приготвят за пътуване до чудни страни, където ще срещнат чудновати животни и някои приказни герои, с които заедно ще се забавляват.

ПЪТУВАНЕТО НА ВЪЗРАСТНИ ЛИЦА, НЕПРИДРУЖЕНИ ОТ ДЕЦА, СТРОГО ЗАБРАНЕНО!“

 

  • ТЕГЛЕНА НА ПОБЕДИТЕЛИ ЗА ГОЛЕМИТЕ НАГРАДИ

18:00ч.

Кики и Емо, участници от последния сезон на телевизионното предаване „Един за друг“, привестват всички участници, от всички локации на благотворителните базари към кампания „Нов живот“ в мол Бургас Плаза, за тегленето на големите награди!

Очакват ви 20 награди, сред които ваучери на стойност 50лв, за пазаруване в магазини LC Waikiki, dm, Sinsay, Intersport, оптика Joy, ваучер на стойност 100лв за „Солис“, 1 месец безплатни тренировки за флаг футбол в Fit Kids ФО "Вълците Бургас", Little Live Pets Магическa къщичка с кученце My Puppy's Home от Хиполенд, подаръчни пакети с лакомства от Победа.


To top