Клуб МАЛКИ ОТКРИВАТЕЛИ С National Geographic Kids

14/08/2016 - 14/08/2016

За втора поредна година National Geographic KIDS отправя предизвикателство към всички любознателни деца, които искат да се докоснат на живо до богатото съдържание на списанието.

Този уикенд градчето на National Geographic KIDS ще гостува в Бургас – на 13-ти август в Морската градина пред Пантеона,а на 14-ти август в Мол Бургас Плаза.

Ще има много игри и забавления, които да доставят на децата радост и добро настроение. Всяко занимание е свързано с някой от разделите на списание National Geographic KIDS – викторината „Невероятно, но факт!“, играта „Познай динозавъра“ заедно с филмчета и холограми на древни влечуги и още много игри,загадки,работилници и състезания.

По време на събитието Мол Бургас Плаза  ще разполага със собствен кът,където децата ще рисуват върху тениски,ще оцветяват и ще влязат в ролята на модни дизайнери.

Разбира се,ще има и много награди,осигурени със съдействието на Мол Бургас Плаза и някои от топ брандовете в търговския център,а именно : LC Waikiki, Intersport, Costa Coffee, DM, Hippoland, Orange Elephant и Joy Optics.

Очакваме всички малки и големи ‘’откриватели’’ и техните семейства в събота (13.08) пред Пантеона в Морската градина,и в неделя (14.08) в Мол Бургас Плаза. Обещаваме,че ще има много забавление,усмивки и добро настроение.


To top