Детски уикенди през ноември

01/11/2016 - 30/11/2016

Ноември ще бъде месецът на принца и принцесата! Входът е свободен, а началният час е 16:00ч.

Ето и цялата програма за месец ноември:

5.11.2016 /събота/ – Училище за принцове и принцеси – Работилничка „Пепеляшка“

Наближава балът в приказното Кралство. И както знаем, ден преди това всички принцове и принцеси са в трескава подготовка. Каним всички наши малки приятели да се включат в специалната работилничка на Пепеляшка и да изработят сами своите вълшебни аксесоари – корони, магически пръчици и още много…

6.11.2016 /неделя/ – Балът на Пепеляшка

Станете част от най-приказното и вълшебно тържество на Пепеляшка. С помощта на добрите феи всички деца ще грейнат като истински принцове и принцеси, а ние обещаваме да има много игри, забавления, усмивки, тематични игри, конкурси и… блестящи татуировки!

12.11.2016 /събота/ – Училище за принцове и принцеси – Работилничка „Рапунцел“

Представи си, че си заключен в самотна кула и разполагаш с цялото време на света… Кои биха били твоите любими неща, с които да се занимаваш, за да не скучаеш? Заповядай на специалната ни приказна работилничка на принцеса Рапунцел, където сред красиви цветя и вълшебни фенери ще творим заедно и ще се забавляваме.

13.11.2016 /неделя/ – Историята на Рапунцел

И тази неделя ще се потопим в чудния свят на приказките. Този път обаче в него ще ни отведе принцесата с най-дългите руси коси – Рапунцел, а нейни помощници ще станат самите деца. Гатанки, викторини и тематични игри са само част от забавленията, които сме подготвили този път в Месеца на принцовете и принцесите.

19.11.2016 /събота/ – Училище за принцове и принцеси – Работилничка „Сладките на Снежанка“

Може би не знаете, но заради седемте джуджета Снежанка се научила да приготвя много вкусни и красиви сладкиши. Не пропускайте да посетите работилничката, в която момичето бяло като сняг, с коси черни като абанос, ще ви покаже как да украсите в най-изкушаващите кексчета и сладкиши. Ще бъде вкусно!

20.11.2016 /неделя/ – Театрално представление „Снежанка и седемте джуджета“

Сигурни сме, че всички знаете приказката за Снежанка и седемте джуджета, но тази неделя ви каним на едно по-различно интерактивно театрално представление, в което всички деца ще могат да се включат и да се превъплатят в приказен герой.

26.11.2016 /събота/ – Училище за принцове и принцеси – Работилничка „София Първа“

Ние знаем, че всяка малка дама, точно както малката София, носи принцесата вътре в себе си и е необходима само правилната атмосфера, която да отключи това вътрешно принцеско усещане. Почувствайте се като истински принцеси в нашата работилничка, в която ще можете да си измайсторите амулет, корона, папионка и други тематични аксесоари от филма за София Първа.

27.11.2016 /неделя/ – Приключения със София Първа

Принцеса София и нейната сестра ще ви очакват тази неделя за незабравими състезателни игри. Ще има много смях, награди и face painting! Носете си принцеското настроение и коронките!


To top