Новите попълнения в дамската колекция на m&s 2015

Digital Floral Pleated Belted Shift Dress 155lv

Селекцията от нови дамски дрехи в колекцията на M&S на прага на есентапродължава пътешествието из различните проявления на британския стил, вплитащ горещите тенденции за сезона. Излъчващата увереност женственост продължава да доминира, а седемдесетарските бохо шик елементи придават очарователен безгрижен дух на иначе елегантните и премиум модели.

Безгрижният стил продължава да е ключова тенденция, а изчистените линии и съвременните форми са подчертани от неустоими принтове, актуални за сезона.

По отношение на цветовете доминират неутралните тонове в топли нюанси, текстурирано синьо и цял спектър от розови краски, които създават красив пейзаж от модните за сезона тоналности.

Денимът продължава да бъде знакова тенденция и на прага на есента, задавайки нов прочит при ежедневното облекло и безупречното ушиване. Откриваме го в съчетания с дантела и актуални романтични препратки.

Новите дамски артикули са вече налични в магазините на M&S в Paradise Center, The Mall & Burgas Plaza Mall.

 

 

За  Marks & Spencer

  • Marks & Spencer е сред водещите британски марки за търговия на дребно. M&S продава висококачествени облекла, продукти за дома и висок клас хранителни продукти.
  • Създадена през 1884, към момента компанията Marks & Spencer разполага с над 840 магазина във Великобритания и в 59 държави в Европа, Средния Изток и Азия.
  • За повече информация: http://corporate.marksandspencer.com

 

M&S има 3 магазина в България: в Paradise Center, The Mall и Burgas Plaza Mall.  http://global.marksandspencer.com/bg/