Изчистени силуети и женствена чувственост в плажната колекция на M&S

marksandspencer_98201307670804

Колекцията с бански костюми и плажни принадлежности на M&S се отличава с подчертано изчистени силуети, създаващи усещане за лукс. Палитрата от цветове изобилства от екзотични  тоналности, комбинирани с луксозни форми и модерни кройки.

Бельото на M&S се откроява с модерна линия, мекота и женствена чувственост, която добавя доза изтънченост във всеки гардероб. Моделите се предлагат в ярка палитра от цветове, комбинирани с разкошна дантела и изящна бродерия. Мекотата на материята е водеща при избора на платове и допринася за семплите силуети и неповторимия комфорт, съчетавайки перфектно мода и функционалност. Колекцията с бельо разполага и с висококачествени спортни модели с изчистена линия и едновременно с това модерна естетика, която оформя и придържа бюста.

Една от топ иновациите за новия сезон в колекцията на M&S e линията сутиени Smoothlines, които се носят под тениска и се комбинират перфектно с безшевни бикини и съчетават леки материи с  ефирна дантела. Използвайки технология за създаване на нерелефна дантела, допълнена от  фантастичен дизайн, M&S предлага безшевни чашки с модерни кройки. ЛиниятаSmoothlines e пусната на пазара през лятото на 2015 и включва различни модели –без подплънки, модели с оптично намаляване големината на бюста, модели с чашка D++, push-up, full cup, balcony.

Прилагайки иновативна японска технология при разработването на нова линия сутиени през последните 3 години, M&S създаде най-добре представящия се до момента спортен модел сутиени. Те са с банели, за да придадат по-добра форма, а чашките са съставени от няколко високи панела, за да придържат бюста при тренировка. Вътрешната чашка е оформена безшевно за максимално удобство, а презрамките могат лесно да се кръстосват за разнообразие. Както при всички модели спортни сутиени, за да осигури максимален комфортM&S използва влагопропускливи и дишащи материи.